Bindweefselmassage is een natuurlijke verjongingskuur voor de huid van gezicht en hals. De bindweefselmassage is een intensieve manuele massage techniek die de elasticiteit en de structuur van de huid verbetert.

Resultaten van bindweefselmassage:

  • Diepe rimpels vervagen
  • Een betere doorbloeding van de huid
  • Celvernieuwing wordt geactiveerd (collageen en elastine)
  • Oogcontouren worden gladder en vochtophopingen verdwijnen
  • De huid wordt strakker, steviger en elastischer

Bindweefselmassage is geschikt voor vrijwel alle huidtypes, ook voor de dunne, gevoelige huid. De behandeling kan in een kuurverband worden toegepast of als onderhoudende behandeling eenmaal in de 4 tot 6 weken.

Een kuur bestaat uit 1 x per week bindweefselmassage gedurende zes weken, met daarna een rustpauze van drie weken (de massage werkt in deze drie weken nog gewoon door). Om het effect te onderhouden wordt aanbevolen om vervolgens 1x per 4 tot 6 weken terug te komen of door tijdens de regelmatige gezichtsbehandeling de klassieke massage te vervangen door de bindweefselmassage.

Deze massagetechnieken worden als zeer aangenaam ervaren, maar zijn zeker anders dan een "normale" massage. De intensiteit wordt gecontroleerd en de behandelingen worden opgebouwd, zodat het niet als pijnlijk wordt ervaren. Deze behandeling kan goed worden gecombineerd met andere huidverbeterende behandelingen.

Bekijk prijzen